Mycket annat nu...

Men tack Tess för din kommentar, jag är inne på din blogg och läser varje dag fastän ja inte lämnar kommentar! ;)

Känns som ja skriver mest om vår träning här och helt ärligt, har inte sagt ett enda ord till Olga på två hela veckor om något som inkluderar LK1.
Därför blir d inte mycket blogg heller...

Jag har dock funderat mycket under tiden... Vad det är som jag gör fel med Olga, ja för det är ju faktiskt jag som är hennes coach!

Probb 1 är ju att så fort vi kommer på nya platser så går ju nosen i backen och jag vill bara döda henne (ok inte riktigt)

Probb 2 hon skäller på andra människor IBLAND!!!! Ja kan inte säga när längre... Ibland är hon jättegästvänlig och ibland vakthund... Skum jävel alltså ;)

Probb 3 hon fixar inte alla störningar på en tävlingsplats

Okej! Detta är ju lätt att lösa, mmm eller hur!!! Jag har fått sagt till mig innan att det är bättre allmänlydnad som gäller... Och nu när ja skriver det så håller jag med!
Olga kan varenda moment perfekt, inne hemma, på vår gata och på Attilas apellplan men går vi ut i skogen vet hon knappt vad sitt är!

Okej!

Så närmsta tiden då ska jag ta vara på varenda promenad!! Hon ska absolut inte behöva få fot hela tiden men iallfall 10 m, en inkallning, en platsliggning! Lite så, ni fattar va :)
Hon ska få följa med mer på mitt jobb, nu har hon vart hemma på dagarna länge... Då kan jag utnyttja lunchen till en stadspromme i Linköping/norrköping där ja spenderar mycket av mina dagar!
Och på så sätt bli van vid mer människor!
Jag ska även styra över hennes nos!!

Yes, så blir det!

Ska lägga upp ett inlägg med en film från youtube, nu förstår ja varför Eva som jag går en jaktlydnadskurs hos e så lyrisk över olgas nosarbete och kvickhet! Ni ska få se också :)

Tjolahopp


Kommentarer
Postat av: Victoria

Hoppas det går bra!!! :)

2013-03-07 @ 15:37:13 | URL: http://hundtassarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!