Båtvovven


Semester

Är på Tjörn och tar det lungt med mormor och morfar...
Snickarna håller på det sista hemma på badrummet och det skall bli klart idag, helt underbart!! På lördag kommer vi hem och det ska bli himla spännande att se hur det ser ut!

I helgen var jag och Tim på ettårskalas hos hans brorsdotter och under tiden var Olga på spa hos mamma... Finns nog ingen hund som får det så bra som hos henne... Långa, långa promenader morgon, lunch och kväll! Hon var så trött när hon kom till mig... Vilket e super såklart!
Själv lever jag med dåligt samvete just nu. Mormor och morfar har jättejättestor inhängnad tomt så hon springer lös här hela dagarna... Går ut på minst en lite längre promenad men min foglossning sätter stopp sen tyvärr... Det är dock inte synd om den lilla vovven, hon ser ut att trivas alldeles utmärkt!!

Tränar lite momentträning. Nu har vi lärt oss rutan i LK2 :) dock fortfarande med mitt grytunderlägg i rutan... :)
Ska börja ta bort det idag kanske... Kommandot har hon fattat iallfall :)

Nästa på "lärainmoment" listan står: framförgående (som e med i brukset) och fjärren (LK2) + finslipa allt det andra då såklart :)

Haha, inga konstigheter m andra ord :)

Nästa vecka bär det ut med segelbåten och Västervik. Olga älskar båtlivet, där får hon vara nära matte och husse hela tiden och bada jättemycket! Ska bli skönt iår att slippa saltvattnet och alla maneter. Hoppas på värme så tom jag också kan bada :)

Idag fyller jag år!! Blir ingen stor fest direkt men grill med familjen e alltid mys!

Hörs snart!